VINDUESPOLERING

Vinduespolering til Fredericia, Kolding og hele Trekantsområdet.

Renomé tilbyder også vinduespolering, og netop vinduespolering synes vi, er et vigtigt emne. Vinduerne afspejler nemlig din virksomheds ansigt udadtil. Det er ikke hensigtsmæssigt at have urene og beskidte vinduer, når man gerne vil afspejle nogle positive værdier – og netop dette hjælper Renomé med!

Vi hjælper din virksomhed og kan lave fantastiske aftaler, så i altid har rene vinduer – uanset størrelsen på jeres vinduespartier. Vinduespudsning er ikke længere et irriterende punkt på huskelisten, da vi med glæde vil varetage dette punkt, og andre punkter på jeres huskeliste, så i kan fortsætte med at foretage de ting, som jeres virksomhed er gode til.

Blandt vor rengøring services, så kan hovedrengøring, tæpperensning, vinduespudsning og kontorrengøring nævnes. Du kan læse meget mere om vore services ved at navigere dig frem til Services-sektionen.

Kontakt os for en uforpligtende snak

RENOMÉ KAN OGSÅ HJÆLPE MED:

Vores ansatte er uddannet til at lave mad og servicere. Så I kan altid være sikre på at få det bedste af det bedste, det eneste I skal tænke på, er blot at tage stilling til hvad I ønsker at spise, så klarer vi resten.

Uanset hvem du er, kan du benytte dig af vores rengøringsservice. Det er underordnet om du bor i hus, lejlighed, eller et privatkontor, der skal holdes rent.

Vinduerne afspejler virksomhedens ansigt udadtil, så her er det rart med rene vinduer. Vi kan klare opgaven uanset vinduestørrelser.

BLIV RINGET OP FOR EN SAMTALE OG TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak