Kantinedrift for store og små virksomheder

Vi tilbyder kantineservice og daglig drift af jeres kantine. Vi kan tilbyde kantinedrift til store og små virksomheder. Medarbejderes effektivitet bliver ofte forøget ved en ordenligt og afvekslende frokost.

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Når vi står for kantinedrift kan vi også sørge for at der er forplejning i form af god mad, kaffe, kage og andet når der skal afholdes møder. Helt uden at jeres egne ansatte skal bruge deres tid på det. Sådan frigiver I tid til at lave netop det I er gode til, mens vi sørger for det praktiske. Med en professionel kantineservice er det eneste I skal tage stilling til, hvad I ønsker at spise til frokost.

Vi har faciliteterne

Har jeres virksomhed ikke faciliteterne med en kantine til rådighed, har I muligheden for at få maden leveret direkte til døren. Vi har selv professionelle køkkenfaciliteter og sammen finder vi den løsning der passer alle parter, således at I stadig kan tilbyde de ansatte en varieret og lækker frokost.

Vi går meget op i at yde en god service når vi tilbyder kantinedrift. Jeres medarbejdere skal møde venlige og smilende ansigter når de har frokost. Derfor er vores medarbejdere altid topmotiverede for at give et god indtryk og en god oplevelse til jeres ansatte.
Vi kan også tilbyde erhvervsrengøring så jeres lokaler altid er rene og præsentable.

Få en god kantineløsning

Vi har base i Fredericia, men har gennem tiden hjulpet virksomheder i hele Trekantsområdet. Uanset om jeres virksomhed ligger i Kolding, Vejle, Middelfart eller derimellem kan vi hjælpe med drift af jeres kantine. Kontakt os på telefon 70 22 019 70 eller e-mail info@renome.dk for at høre meget mere. Sammen skræddersyr vi en aftale der passer til jeres behov og ønsker til kantinedrift.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Morten Eis, Direktør

Tlf: 20 62 02 42
Mail: me@renome.dk

Annette Bach, Servicechef

Tlf: 30 66 54 14
Mail: ab@renome.dk

Linette Storm, Serviceleder

Tlf: 61 31 54 14
Mail: ls@renome.dk

Marie Louise, Regnskab

Tlf: 70 22 19 70
Mail: invoice@renome.dk

© Copyright - RENOMÉ
Call Now Button