SERVICES

Rengøringsydelser i Trekantsområdet

 

Renomé tilbyder en række forskellige services, som du kan læse mere om her. Vi gennemgår de mest populære, men du kan faktisk finde endnu mere dybdegående information om hver enkelt service på deres undersider. Lige her får du til gengæld et fint samlet overblik.

En rengøringsvirksomhed med mange kompetencer

Officielt kalder vi os en rengøringsservice – for det meste. Men faktum er, at vi også beskæftiger også med andre ting, der kan gavne både virksomheder og private. Lige fra kantinedrift til måtteservice, samt meget mere.

Vi er faktisk endnu ikke stødt på en serviceopgave, som vi ikke kunne klare, og derfor er forespørgsler også velkomne. Vi har kompetente medarbejdere til at tage sig af flere forskellige typer af services, og hvis du fortsætter med at læse lidt længere nede, så vil du få et overblik over de services, som vi normalt har på programmet.

“ Vi lever i en omskiftelig hverdag. Renomé forstår, at vores hverdag er omskiftelig og ser det som deres opgave at passe ind i vores verden. Det betyder, at Renomé ikke blot er en leverandør,men at de bliver betragtet som en ægte samarbejdspartner. “

Rene Renomé

Foa

RENOMÉ KAN OGSÅ HJÆLPE MED:

Vores ansatte er uddannet til at lave mad og servicere. Så I kan altid være sikre på at få det bedste af det bedste, det eneste I skal tænke på, er blot at tage stilling til hvad I ønsker at spise, så klarer vi resten.

Uanset hvem du er, kan du benytte dig af vores rengøringsservice. Det er underordnet om du bor i hus, lejlighed, eller et privatkontor, der skal holdes rent.

Vinduerne afspejler virksomhedens ansigt udadtil, så her er det rart med rene vinduer. Vi kan klare opgaven uanset vinduestørrelser.

Services fra Renomé

Generel rengøring i Trekantsområdet  – Vejle, Kolding og Fredericia – er det, som vi primært er kendt for: Det kan både foregå i erhverv og i private boliger. For virksomheder er det relevant, da hænderne sikkert allerede er optagede med det daglige arbejde. For private kunder er det også ofte travlhed, der er grunden til, at man ønsker assistance: Men det kan naturligvis også dreje sig om et behov for særlig grundig rengøring, og det er vi gode til.

I den forbindelse kan håndværkerrengøring også nævnes. Her klarer vi løbende rengøring efter håndværkere, og det foregår primært på byggepladsen. Her er det vigtigt at sikre et godt arbejdsmiljø, samt et rent fundament for det, der skal bygges. Desuden er en hovedrengøring også vigtig lige inden en bygning skal indvies for første gang.

Vinduespolering er også en af vores hovedydelser. Et lidt overset element, men faktisk utroligt vigtigt – især hvis du driver en seriøs virksomhed. Vinduerne afspejler virksomhedens ansigt udadtil, så her er det rart med rene vinduer. Vi kan klare opgaven uanset vinduestørrelser.

Måtteservice dækker over måtter og delvist også gulve. En måtte betyder nemlig en del for virksomheder, når der er kunder og partnere, der træder ind i jeres bygning. Rene og pæne måtter giver nemlig et godt indtryk, og det skåner også gulvet, når måtterne er rene og fungerer som de skal.

Kantineservice er lidt mere omfattende. På mange arbejdspladser giver det god moral, når der er mad, kaffe og kage. Det kan vi servicere, da vi har ansatte, der er uddannede til formålet. Kantineservice sikrer en sund og velsmagende frokost på arbejdet. Naturligvis med den bedst mulige hygiejne!

Meget få begrænsninger

Vores medarbejdere er dygtige til det meste. Især med fokus på rengøring, men faktisk også en hel del mere. Det betyder, at du er velkommen til at kontakte os angående en af vores ydelser – herefter kan vi få det til at passe med dine personlige behov.

I sidste ende har vi altså flere forskellige services, som kan være relevante for en bred vifte af virksomheder og private. Rengøring er et åbenlyst behov for mange kunder, men flere af vores øvrige services er også eftertragtede. Lyder det som noget for dig? Så ring til 70 22 19 70.

BLIV RINGET OP FOR EN SAMTALE OG TILBUD

Lorem ipsum lorem ipsum Lorem ipsum lorem ipsum