Rengøringsservices

Vi kan tilbyde flere forskellige ydelser med rengøring. Vi hjælper primært erhvervskunder i Trekantsområdet, men hjælper gerne kunder uden for disse parametre.

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Rengørings­virksomhed med mange kompetencer

Hos Renomé tilbyder vi en række forskellige ydelser. Udover at hjælpe vores erhvervs- og privatkunder med rengøring kan vi også tilbyde ydelser som måtteservice, kantinedrift, vinduespolering og meget mere.

Som rengøringsvirksomhed er vi faktisk endnu ikke stødt på en serviceopgave som vi ikke kunne varetage. Derfor er vi meget åbne for forskellige typer af forespørgsler fra vores potentielle kunder. Herunder kan du læse lidt mere om vores ydelser.

Services fra Renomé

Vi er primært kendt for at tilbyde generel rengøring i Trekantsområdet. Dette indebærer både erhvervsrengøring og rengøring for private. For virksomheder kan en aftale med rengøring hos os hjælpe med at frigive tid til at, I kan lave det I er gode til. Sådan kan I strege rengøringen fra to-do-listen. For private kan der være mange grunde til at vælge at få hjælp til den daglige rengøring. Ligegyldig hvilket behov I har til vores service, så sørger vi altid for grundig og professionel rengøring.

Vi tilbyder ligeledes håndværkerrengøring. Vi sørger for den løbende rengøring efter håndværkerne, som oftest foregår på byggepladsen. Det varierer naturligvis fra virksomhed til virksomhed hvilke behov I har til rengøringen, derfor skræddersyer vi jeres rengøringsaftale. Udover den løbende rengøring hjælper vi også gerne med hovedrengøringen inden bygningen skal indvies.

Vi tilbyder også vores private- og erhvervskunder vinduespolering. Både som enkelt og løbende aftaler. Vi kan hjælpe med alle typer af vinduespartier. Med rene vinduer kan din virksomhed give et godt indtryk udadtil.

Ligeledes hjælper vi med måtteservice, hvor vi hjælper med at finde de måtter der skal bruges i jeres virksomhed. Samt med den kontinuerlige rensning af disse måtter.

Endnu en af vores hovedydelser er kantinedrift. Vi sørger for at jeres medarbejdere får en velsmagende og afvekslende frokost, samt kaffe og kage når I skal afholde diverse møder.

Ligegyldig hvad jeres behov til rengøring eller ekstraydelser skulle være, er vi klar til at tage en uforpligtende snak. Vi rådgiver og vejleder jer, og sammen finder vi en skræddersyet løsning der passer til netop jeres behov og ønsker for samarbejdet.

Kontakt os på telefon 70 22 19 70 for at høre meget mere om hvordan vi kan hjælpe jer med rengøring, kantinedrift m.m.. I kan også kontakte os på e-mail info@renome.dk hvor vi hurtigt vil svare jer. For at give jer det bedst mulige tilbud, kommer vi gerne ud og besigtiger jeres lokaler. Således har vi alle parametre in mente når vi tilpasser jeres aftale.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Morten Eis, Direktør

Tlf: 20 62 02 42
Mail: me@renome.dk

Annette Bach, Servicechef

Tlf: 30 66 54 14
Mail: ab@renome.dk

Linette Storm, Serviceleder

Tlf: 61 31 54 14
Mail: ls@renome.dk

Marie Louise, Regnskab

Tlf: 70 22 19 70
Mail: invoice@renome.dk

© Copyright - RENOMÉ
Call Now Button