Kunder

Vi samarbejder med flere forskellige store og små virksomheder i Trekantsområdet. Her kan du læse udtalelser fra et udpluk af disse.

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Kundeudtalelser

Renomé har forstået at økonomien er en anden i dag

Renomé leverer en god, solid ydelse og har været gode til at tilpasse sig de seneste år, hvor pengene er blevet lidt mindre. Som alle andre finder vi det vigtigt løbende at justere rengøringsindsatsen efter behovet og Renomé gør det nemt for os.

Fleksibilitet

Når vi i perioder arbejder til sent på aftnerne – eller medarbejderne spontant holder en fredagsbar, så er der altid fuld fleksibilitet fra Renomé. Rengøringen bliver bare løst helt naturlig!

En samarbejdspartner, vi kan stole på

Jeg oplever at Renomé proaktivt bruger de stille perioder til at løse andre rengøringsopgaver, uden at jeg behøver bede om det. For mig er det en ny, fleksibel tilgang, der viser at Renomé ikke kun tænker på̊ deres egen bundlinje, men også̊ på̊ at sørge for løbende værdiskabelse for os som kunde.

Et firma hvor kvalitet er i højsæde

Vi ser ikke kun på hvor billigt vi kan få arbejdet lavet. Det kan blive for dyrt at vælge det billigste. Hos Renomé hænger pris og kvalitet sammen. Vi vil have en rengøringspartner, der er synlig og tager ansvar i hverdagen, her hos os. Derfor kan vi uden tøven anbefale Renomé til alle der ønsker en seriøs samarbejdspartner.

Effektivt rengøringssystem

Vi ser det som et kæmpe plus at Renomé har udviklet deres eget app-system, da det jo betyder at vi som kunde kan følge med i hvor og hvornår Renomes medarbejder er i vores virksomhed. Vi betaler også kun for den faktiske tid de er her og ikke som mange andre rengøringsfirmaer, der afregner i hele timer uanset om deres medarbejder bruger tiden eller ej.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Morten Eis, Direktør

Tlf: 20 62 02 42
Mail: me@renome.dk

Annette Bach, Servicechef

Tlf: 30 66 54 14
Mail: ab@renome.dk

Linette Storm, Serviceleder

Tlf: 61 31 54 14
Mail: ls@renome.dk

Marie Louise, Regnskab

Tlf: 70 22 19 70
Mail: invoice@renome.dk

© Copyright - RENOMÉ
Call Now Button