Om Renomé

Hos Renomé er vi et professionelt rengøringsfirma der har hjulpet kunder i Trekantsområdet i mere end 17 år.

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Virksomhedens historie

Fundamentet til Renomé blev startet helt tilbage i 2001 af Morten Eis. Med masser af år i branchen var det oplagt at starte en rengøringsvirksomhed i Fredericia, hvor der virkeligt skulle være styr på tingene – endda helt ned til detaljerne.

I løbet af årene har Renomé udviklet sig, og det har ført til flere og flere medarbejdere, samt en lang række tilfredse kunder. Renomé har hele tiden sat en stor ære i at være branchens bedste: En målsætning, der har skabt stor værdi for samtlige kunder. Der har nemlig altid været et klart fokus på at tilbyde kvalitet, og det er også noget, som du hurtigt vil bemærke, når du får vores dygtige medarbejdere på besøg.

Vores beliggenhed

Renomés hovedkvarter ligger i Fredericia. Men vi dækker faktisk et ret stort område, så du kan også sagtens udnytte Renomés services, hvis din virksomhed holder til lidt udenfor Fredericia. Vi har eksempelvis kunder i både Middelfart, Kolding, Vejle og Odense. Et ret solidt område, hvor der flere steder er behov for rengøringsservice, og her er Renomé altså klar til at levere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en virksomhed i området, som godt kunne bruge professionel rengøring.

Fokus på tilfredse kunder

Vi arbejder sammen med flere store partnere, heriblandt FOA, Home, Stuff og Designa. Deres og andre virksomheders kontinuerlige tilfredshed med vores rengøringsarbejde betyder meget for os.

Vi forsøger nemlig altid at skabe høj kundetilfredshed. Du kan læse udtalelser fra flere af vores kunder her. En måde at skabe høj tilfredshed hos vores kunder, er også ved at tilbyde ydelser udover de klassiske rengøringsområder. Vi tilbyder alt fra kantinedrift til måtteservice samt vinduespolering.

Har du specielle behov eller ønsker til rengøring – enten i dit hjem eller virksomhed, kan vi være behjælpelige. Vi rådgiver jer til den bedste løsning, og sammen finder vi en aftale der er skræddersyet efter netop jeres behov. Sådan kan vi sikre vores kunder et godt resultat – hver gang.

Dygtige og erfarne medarbejdere

Vi ved, at det er vores medarbejdere der skaber vores succes som rengøringsvirksomhed. Derfor er det vigtigt for os at omgive os med dygtige og motiverede medarbejdere, der altid udfører deres arbejde med en god portion af glæde og høj præcision. Alle medarbejdere har erfaring inden for rengøringsbranchen, så de kan leverer gode resultater til vores kunder.

Hos Renomé er vi medlem af Dansk Service, hvilket betyder at vi er indordnet under overenskomsten på området. Det sikre vores medarbejdere optimale og retfærdige arbejdsforhold.

Kontakt os gerne på telefon 70 22 19 70 eller e-mail info@renome.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud og besigtiger dine lokaler så vi sammen kan finde den rette aftale.

Morten Eis, Direktør

Tlf: 20 62 02 42
Mail: me@renome.dk

Annette Bach, Servicechef

Tlf: 30 66 54 14
Mail: ab@renome.dk

Linette Storm, Serviceleder

Tlf: 61 31 54 14
Mail: ls@renome.dk

Marie Louise, Regnskab

Tlf: 70 22 19 70
Mail: invoice@renome.dk

© Copyright - RENOMÉ
Call Now Button