OM OS

Interesseret i at vide mere om Renomé og virksomhedens baggrund? Så får du svar på nysgerrigheden lige her!

Virksomhedens historie

Fundamentet til Renomé blev startet helt tilbage i 2001 af Morten Eis. Med masser af år i branchen var det oplagt at starte en rengøringsvirksomhed i Fredericia, hvor der virkeligt skulle være styr på tingene – endda helt ned til detaljerne.

I løbet af årene har Renomé udviklet sig, og det har ført til flere og flere medarbejdere, samt en lang række tilfredse kunder. Renomé har hele tiden sat en stor ære i at være branchens bedste: En målsætning, der har skabt stor værdi for samtlige kunder. Der har nemlig altid været et klart fokus på at tilbyde kvalitet, og det er også noget, som du hurtigt vil bemærke, når du får vores dygtige medarbejdere på besøg.

Vores beliggenhed

Renomés hovedkvarter ligger i Fredericia. Men vi dækker faktisk et ret stort område, så du kan også sagtens udnytte Renomés services, hvis din virksomhed holder til lidt udenfor Fredericia. Vi har eksempelvis kunder i både Middelfart, Kolding, Vejle og Odense. Et ret solidt område, hvor der flere steder er behov for rengøringsservice, og her er Renomé altså klar til at levere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en virksomhed i området, som godt kunne bruge professionel rengøring.

Dygtige medarbejdere med erfaring

Det er medarbejderne, der sikrer det solide fundament, som kan give en virksomhed succes i længden. Hos Renomé har vi dygtige og motiverede medarbejdere, som ved hvad de laver. De udfører rengøringsarbejdet med både glæde og præcision. Vi sikrer desuden medbestemmelse, personalegoder og generelt god pleje af vores ansatte.

Medarbejderne har god erfaring med rengøring, og de specialiserer sig på flere forskellige punkter: For eksempel vinduespolering, måttedrift, kantineservice, almindelig rengøring, samt meget mere.

Renomé er medlem af Danske Service, og det betyder, at vi overholder overenskomsten på området. Det er en god sikkerhed for medarbejderne, og det sikrer, at arbejdsforholdene altid er retfærdige.

På kontoret sidder ejer Morten Eis, servicechef Annette Bach, salgschef Michael Kristensen og bogholder Marie Louise.

Et hav af tilfredse kunder

En god måde at vurdere en virksomheds evner på er ved at se på det arbejde, som udføres på daglig basis. Her arbejder Renomé sammen med flere store partnere. Et par eksempler er FOA, Home, Stuff og Designa. Du kan finde et par udtalelser fra nogle af vores mest fremtrædende partnere ved at klikke på siden “Kunder” i hovedmenuen.

Renomé forsøger altid at skabe høj kundetilfredshed. Især ved at tilbyde ting, som andre rengøringsservices ikke tilbyder. Eksempelvis rengøring over 180 centimeters højde, samt rengøring af mindre objekter, som hyppigt benyttes på arbejdspladsen eller i boligen. Såfremt du har specielle ønsker i forbindelse med rengøring, så er det noget vi kan drøfte, når du henvender dig.

Kontakt os gerne med spørgsmål

Hvis der skulle være noget, som ikke er angivet her, men som du gerne vil have svar på: Skriv gerne til os via vores kontaktformular. Herefter vender vi tilbage med et svar. Vi kan også tage en uforpligtende samtale, hvis du bare gerne vil lære mere om vores services, inden du binder dig til noget.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Morten Eis

Morten Eis

Direktør

Tlf: 20 62 02 42

Mail: me@renome.dk

Michael Kristensen

Michael Kristensen

Salgschef

Tlf: 31 60 66 02

Mail: mk@renome.dk

Marie Louise

Marie Louise

Regnskab

Tlf: 70 22 19 70

Mail: invoice@renome.dk

Annette Bach

Annette Bach

Servicechef

Tlf: 30 66 54 14

Mail: ab@renome.dk

BLIV RINGET OP FOR EN SAMTALE OG TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak