Vinduespolering for erhverv

Uanset størrelse og antal af jeres vinduespartier kan vi være behjælpelige med en aftale. Vi hjælper både store og små erhvervskunder.

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Uanset om I ønsker en enkelt aftale eller et løbende samarbejde, hvor en dygtig og erfaren vinduespudser kommer ud og sørger for at virksomhedens vinduer skinner – så har vi løsningen der passer til jeres behov.

Ved at have en fast aftale med os, kan I strege det irriterende punkt af fra huskelisten. Vi klarer opgaven fremadrettet og varetager jeres vinduespudsning. Så kan I bruge tiden på de ting, som I er gode til i jeres virksomhed. Med andre ord, behøver I ikke bekymre jer om rene vinduer når I benytter Renomé som samarbejdspartner.

Få godt udsyn med rene vinduer

Med kontinuerlig vinduespudsning er jeres medarbejdere altid sikret et godt udsyn gennem jeres rene vinduer. På den måde hjælper I også dagslyset til at give et naturligt og behageligt lys på kontoret, lageret m.m..
Vi kan selvfølgelig også hjælpe jer med grundig erhvervsrengøring hvis dette skulle være relevant for jeres virksomhed.

Vi går meget op i punktlighed og tilbyder altid vores leveringsgaranti. Har I en aftale med os, kommer vores vinduespudser til tiden og vi ringer hvis der skulle være forsinkelse. Derudover har vi også løbende kvalitetskontrol af vores medarbejderes arbejde. Vi vil nemlig gerne sikre os, at vores erhvervskunder får et godt resultat.

Få en skræddersyet aftale

Kontakt os på telefon 70 22 19 70 eller e-mail info@renome.dk for at høre mere om, hvordan Renomé kan hjælpe erhverv med grundig vinduespolering. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave inden vi giver dig et tilbud. Vi ved nemlig, at forskellige virksomheder har forskellige ønsker og behov til deres vinduespudsning.

Vi hjælper erhvervskunder i Trekantsområdet fra vores base i Fredericia. Så om jeres virksomhed ligger i Vejle, Kolding, Middelfart eller et sted derimellem kan vi hjælpe jer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Morten Eis, Direktør

Tlf: 20 62 02 42
Mail: me@renome.dk

Annette Bach, Servicechef

Tlf: 30 66 54 14
Mail: ab@renome.dk

Linette Storm, Serviceleder

Tlf: 61 31 54 14
Mail: ls@renome.dk

Marie Louise, Regnskab

Tlf: 70 22 19 70
Mail: invoice@renome.dk

© Copyright - RENOMÉ
Call Now Button