Effektiv rengøring for private

Hos Renomé kan du få en fleksibel aftale om privatrengøring af dit hjem. Vi hjælper med alle rengøringsopgaver, som bl.a. rengøring af køkken, toiletter og badeværelser.

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilke områder du ønsker rengjort, kan du være sikker på at få et pletfrit resultat med rene overflader fra gulv til loft. Du vælger om vi skal varetage rengøring af hele din bolig eller blot udvalgte områder, som du ikke selv kan magte eller vil bruge tid på.

Vores medarbejdere er dygtige, professionelle og med 17 års erfaring i bagagen, ved vi hvad der betyder noget for dig. Ingen hjem er ens, og derfor aftaler vi hvad du ønsker rengjort og om vi eventuelt skal tage visse hensyn. Du kan dog altid forvente, at vi tager hensyn til dine ejendele, møbler og øvrigt inventar.

Pålidelig privatrengøring

Privatrengøring er en tillidssag. Derfor er vi stolte over hver eneste kunde, som vælger at vi gentagne gange skal hjælpe til med rengøring af deres hjem. Hvis du ønsker et fast samarbejde, så finder vi en fordelagtig og konkurrencedygtige pris på en tilpasset løsning til dig og dit hjem.

Du får altid en samlet pris på rengøring af de ønskede områder og lokaler, inklusive rengøringsmidler og andre materialer. Dermed er du ikke i tvivl om den aftalte pris, og bliver ikke andet end positivt overrasket når du kommer hjem til et rent hjem. Der er altså fuld gennemsigtighed, og du er med hele vejen fra start til slut.

Få et skræddersyet tilbud

Vi ved at vores kvalitet er i top og vores priser er yderst konkurrencedygtige. Af den årsag mener vi, at du trygt kan vælge os som din fremtidige rengøringspartner. Vores rengøringspersonale kører hovedsageligt i Trekantområdet, hvor vi har utallige glade privat- og erhvervskunder. Få et tilpasset tilbud ved at ringe på 70 22 19 70 eller send en mail til info@renome.dk. Vi svarer hurtigt på din henvendelse og giver dig et uforpligtende tilbud, efter kompetent vejledning hvis du har spørgsmål.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Morten Eis, Direktør

Tlf: 20 62 02 42
Mail: me@renome.dk

Annette Bach, Servicechef

Tlf: 30 66 54 14
Mail: ab@renome.dk

Linette Storm, Serviceleder

Tlf: 61 31 54 14
Mail: ls@renome.dk

Marie Louise, Regnskab

Tlf: 70 22 19 70
Mail: invoice@renome.dk

© Copyright - RENOMÉ
Call Now Button