Erhvervsrengøring leveret med punktlighed

Vi har over 17 års erfaring med erhvervsrengøring. Vi hjælper primært store og små virksomheder i Trekantsområdet, med grundig rengøring.

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Når vi udfører erhvervsrengøring har vi altid en konkret plan og kompetente fagfolk til at tage sig af opgaven. Via vores systemer kan vi dokumentere hvor længe vores medarbejdere har været ude hos jer og udføre erhvervsrengøring, samt hvad der er lavet og overblik over de mangler der eventuelt måtte være.

Vi servicerer virksomheder i Trekantområdet med effektiv erhvervsrengøring. Her kan vi nemlig garantere hurtig udrykning hvis det skulle være nødvendigt. Vi går meget op i at være punktlige, da vi ved at vores kunder ofte er afhængige af os. Skulle vi være forsinkede er vi også altid på forkant og holder jeg informeret, så I ikke skal undre jer hvis der opstår en forsinkelse.

Løbende evaluering

Det er vigtigt for os at vores kunder er trygge. Vi ved, at det kræver tillid at overdrage nøglen til et rengøringsfirma. Derfor har vi løbende kontakt med jer, samt løbende kontrol af vores medarbejderes arbejde.

Skulle der være noget ved vores rengøring der skal rettes op på, så tilbyder vi en leveringssikkerhed. Det betyder, at den medarbejder der er tættest på jeres virksomhed rykker ud og er hos jer inden for 25 minutter. Vi vil nemlig sikre vores kunder den bedst mulige service.

Grundig erhvervsrengøring kan også hjælpe jer til et bedre arbejdsmiljø.

Der er flere der oplever at sygedagene hænger sammen med kvaliteten af rengøring. Derfor er det vigtig for virksomheder at have fokus på kontinuerlig og dybdegående rengøring.

Glade medarbejdere

Vores mål er at skabe branchens bedste arbejdsplads, da vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor er vi også medlem af Dansk Erhvervs overenskomst. Vores holdning er, at glade og tilfredse medarbejdere giver vores kunder den bedste og mest grundige erhvervsrengøring.

Vi kan lave en enkelt aftale eller en løbende og fast aftale. Vi skræddersyer aftalen efter netop jeres behov og ønsker til erhvervsrengøring.

I vores samarbejde med jer, vil vi altid gerne være proaktive. Opdager vores medarbejdere noget der kan gøres anderledes og bedre, tager vi en dialog med jer omkring det. Således kan vi opretholde den konstante gode service med flotte og tilfredsstillende resultater.

Vi har base i Fredericia og kører gerne til Kolding, Vejle, Middelfart og alt derimellem for at hjælpe jer med erhvervsrengøring.

Kontakt os gerne for et godt tilbud på erhvervsrengøring hos jer. Vi kommer ud og besigtiger jeres konkrete opgave, så vi kan give jer et tilbud der er tilrettelagt efter netop jeres behov. Kontakt os på telefon 70 22 19 70 eller e-mail info@renome.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Morten Eis, Direktør

Tlf: 20 62 02 42
Mail: me@renome.dk

Annette Bach, Servicechef

Tlf: 30 66 54 14
Mail: ab@renome.dk

Linette Storm, Serviceleder

Tlf: 61 31 54 14
Mail: ls@renome.dk

Marie Louise, Regnskab

Tlf: 70 22 19 70
Mail: invoice@renome.dk

© Copyright - RENOMÉ
Call Now Button