Grundig håndværkerrengøring

Mange håndværkeropgaver medfører en masse støv og snavs, som lægger sig på alle overflader og i alle sprækker. Uanset om du skal i gang med nybyggeri eller renovering, så får du brug for grundig rengøring, når projektet er overstået.

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Håndværkerrengøring kan være en særdeles uoverskuelig opgave. Derfor kan det være en god idé at lave en aftale med en professionel rengøringsspecialist.

Hos Renomé varetager vi alverdens rengøringsopgaver, men håndværkerrengøring er en af vores kerneydelser. Gennem vores 17 år i branchen har vi hjulpet til med rengøring efter håndværkere, i alt fra boligbyggerier til kontorer og andre erhvervsejendomme. Vi har et nøje sammensat team af effektive og kompetente medarbejdere, som dagligt udfører håndværkerrengøring, rengøring efter renovering m.m. i hele Trekantområdet.

Din fleksible rengøringspartner

Håndværkerrengøring varierer altid meget fra opgave til opgave, da der ikke er to lokationer som kræver samme håndtering når det kommer til rengøring. Vores personale består af dygtige folk, som er vant til at arbejde på mange forskellige lokationer. Vi tager altid hensyn til dit inventar og dine ejendele, når vi udfører håndværkerrengøring eller andre rengøringstjenester. Du kan derfor være helt tryg ved at du kommer tilbage til et rent og pænt lokale.

Hos os får du en samarbejdspartner med omfattende erfaring fra en lang række samarbejder med diverse virksomheder i Trekantområdet. Vi ved, at der kan være behov fleksibilitet i samarbejdet. De fleste virksomheder kan have en hektisk hverdag, og vores rengøringsfolk prioriterer tid til løbende evaluering og feedback fra vores kunder. Denne viden bruger vi til at sikre, at vi udfører gennemtænkt og fejlfri håndværkerrengøring hos jer.

Indhent et tilbud på håndværkerrengøring

Lad os aftale et møde på jeres adresse, så vi kan tale om jeres behov for rengøring. Vi besigtiger gerne lokalerne, og giver jer et fornuftigt tilbud på alt hvad I har behov for. Ring til os på 70 22 019 70 så kan vi aftale et møde. Du er også velkommen til at sende en mail til info@renome.dk. Vi svarer hurtigt på din henvendelse og indleder dialog om håndværkerrengøring.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Morten Eis, Direktør

Tlf: 20 62 02 42
Mail: me@renome.dk

Annette Bach, Servicechef

Tlf: 30 66 54 14
Mail: ab@renome.dk

Linette Storm, Serviceleder

Tlf: 61 31 54 14
Mail: ls@renome.dk

Marie Louise, Regnskab

Tlf: 70 22 19 70
Mail: invoice@renome.dk

© Copyright - RENOMÉ
Call Now Button