Måtteservice udføres løbende

Det første jeres kunder ser, er jeres indgangsparti. Derfor er det vigtigt at indgangspartiet giver et godt førstehåndsindtryk. En del af det er at have rene måtter.

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

KONTAKT

Vi lever op til dine forventninger

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Gode måtter i jeres indgangsparti sparer jer for den ekstra rengøring efter beskidte sko, og skåner jeres gulve for slid.

Det er her vi kan være behjælpelige med effektiv måtteservice. Har kan vi sammen finde ud af, hvilke måtter I skal bruge på baggrund af jeres ønsker og behov. Når jeres måtter er beskidte, er det en del af vores måtteservice, at vi kommer og skifter til nogle rene og præsentable, mens jeres egne renses.

Få en skræddersyet aftale

Der er forskel på hvilken behandling forskellige måtter skal have. Det afhænger af deres sugeevne, hvor meget de bruges i hverdagen samt hvor de er placeret i bygningen. Derfor besigtiger vi altid jeres behov inden vi finder den bedste løsning.

Om I skal have en enkelt aftale eller en løbende aftale med måtteservice finder vi ud af i samarbejde jer, og sammensætter en aftale til netop jeres behov.

Altid måtter i topkvalitet

Vi går meget op i at være professionelle, levere kvalitetsresultater og have glade kunder. Når du har en aftale hos os skal du ikke længere bekymre dig om måtteservice. Vi sørger for at leverer de måtter I har behov for samt den løbende rengøring af disse.

Vi kan også tilbyde vores kunder professionel og effektiv vinduespudsning eller erhvervsrengøring af virksomheden.

Kontakt os på telefon 70 22 19 70 eller e-mail info@renome.dk for at høre mere om vores måtteservice. Vi hjælper kunder fra vores base i Fredericia og i hele Trekantsområdet, fra Vejle til Kolding og Middelfart.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Morten Eis, Direktør

Tlf: 20 62 02 42
Mail: me@renome.dk

Annette Bach, Servicechef

Tlf: 30 66 54 14
Mail: ab@renome.dk

Linette Storm, Serviceleder

Tlf: 61 31 54 14
Mail: ls@renome.dk

Marie Louise, Regnskab

Tlf: 70 22 19 70
Mail: invoice@renome.dk

© Copyright - RENOMÉ
Call Now Button