PRIVATRENGØRING

Kompetent rengøring i Fredericia, Kolding og hele Trekantområdet

Renomé tilbyder privatrengøring, og navnet siger i sig selv meget om ydelsen. Alligevel går vi gerne i dybden, så du er klar over, hvad det er vi tilbyder. Her fortæller vi blandt andet om, hvilke områder vi dækker, hvem der kan benytte sig af privatrengøring, samt hvordan vi rent faktisk arbejder.

Vi holder til i Fredericia, og derfor er det også vores midtpunkt. Men vi kommer gerne lidt rundt, og vi har for eksempel flere kunder i Kolding, Trekantområdet og på Fyn. Det dækker faktisk over et ret væsentligt befolkningstal, og derfor er der også en vis efterspørgsel efter en god rengøringsservice i området.

Renomés service er af høj kvalitet: Det er vores grundlag. Vi benytter egne produkter til rengøringen, og vi har et stærkt personale med masser af erfaring.

Derfor henvender Renomé sig til kunder, der ønsker en rengøring udover det sædvanlige. Vi henvender os til kunder, som ønsker en veludført opgave frem for alt andet. Mange rengøringsfirmaer forsøger at trække kunder til ved at tilbyde lave priser som det store fokuspunkt. Vi har valgt en lidt anden strategi. Renomé sætter nemlig et særligt fokus på at tilbyde høj kvalitet. Dog stadig til en konkurrencedygtig pris: Pointen er bare, at du får det bedst mulige resultat for pengene.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Tilbydes til alle

Uanset hvem du er, kan du benytte dig af vores rengøringsservice. Det er sådan set underordnet om du bor i hus, lejlighed, eller måske har et privatkontor, der skal holdes rent. Vi er 100% klar til at hjælpe, så længe du er interesseret i en pæn bolig og et friskt indeklima!

lidt information om, hvordan rengøringen egentlig foregår

Vi benytter os af de bedste remedier, og vi tilbyder faktisk flere forskellige former for rengøring. Måske har du brug for en ordentlig hovedrengøring, hvor vi virkelig tager fat på det hele. Det kan også være, at du bare har behov for en balanceret vedligeholdende rengøring, hvor vi kommer jævnligt kommer forbi og tager os af det generelle. Men det er alt sammen noget, som vi kan tage en snak om, når du henvender dig. Renomé forsøger altid at tilrettelægge rengøringen således, at den lever op til kundens behov.

Du kan derfor være sikker på, at vi går ind til rengøringen med en konkret plan. Vores kompetente medarbejdere kan hurtigt se situationen an for at finde ud af, hvad der særligt skal fokuseres på. Det resulterer i en plan som derefter følges nøje. Og til sidst skulle du gerne stå med en bolig, der er så ren, som den overhovedet kan være.

RENOMÉ KAN OGSÅ HJÆLPE MED:

Vores ansatte er uddannet til at lave mad og servicere. Så I kan altid være sikre på at få det bedste af det bedste, det eneste I skal tænke på, er blot at tage stilling til hvad I ønsker at spise, så klarer vi resten.

For virksomheder er det relevant, da hænderne sikkert allerede er optagede med det daglige arbejde.

Vinduerne afspejler virksomhedens ansigt udadtil, så her er det rart med rene vinduer. Vi kan klare opgaven uanset vinduestørrelser.

BLIV RINGET OP FOR EN SAMTALE OG TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak