HÅNDVÆRKERRENGØRING

Håndværkerrengøring i Trekantområdet og omegn

Efter håndværkerne er færdige med deres arbejde, er det ikke altid, at faciliteterne er helt klar til brug. En rengøring er oplagt – og det er faktisk en af Renomés hovedydelser. Vi sørger for, at nybyggeriet holder sig rent og pænt, når håndværkerne har taget sig af det almene arbejde. Det sikrer et godt miljø og en stor formindskning af støv og smådele.

Renomé tilbyder håndværkerrengøring hele Trekantområdet og omegn. Vi holder selv til i Fredericia, hvilket er et meget godt midtpunkt. Det betyder, at vi hurtigt kan komme rundt til fx Vejle, Kolding, Middelfart og flere andre byer, hvor der hyppigt bygges nyt. Derudover dækker vi også Odense og visse andre dele af Fyn.

Vi har arbejdet med en lang række partnere i området, heraf både små og store virksomheder. Tag gerne et kig på vores kundeudtalelser for at høre deres egne ord om de opgaver, vi tidligere har klaret.

Håndværkerrengøring er både relevant i forbindelse med private og erhvervsmæssige byggerier. Det er kundens behov, der afgører den specifikke opgave. Vi laver dog altid en unik plan, når først vi lærer mere om opgaven. Håndværkerrengøring er en forholdsvis bred service, hvor hver ny opgave adskiller sig lidt fra den forrige. Fleksibilitet er vigtigt, og det er Renomé forberedt på. Vi har  de rette materialer og udstyr klar, hvorfor de fleste ønsker bør være inden for vores rækkevidde.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kompetente medarbejdere med erfaring

Vores medarbejdere er altid professionelle. Med 40 i alt har vi nemlig samlet en gruppe, der har en bred vifte af kompetencer. Her har flere af dem specifik erfaring med håndværkerrengøring og andre handymanopgaver. Derfor er det intet problem, når en byggeplads skal holdes rent, eller når en ny bygning skal rengøres inden den for alvor tages i brug.

Generelt går vi meget op i professionalisme. Målet er at klare opgaven så godt som muligt. Det dækker for eksempel over rengøring i højder, hvor det almindeligvis ville være svært at komme til. Det gælder også rengøring af gulvarealer, facader og anlæg. Også fjerner vi naturligvis de små ting, der ofte ligger tilbage efter håndværkerarbejdet er slut.

Ofte bruger håndværkere flere måneder på at producere et godt byggeri. Det kræver en stor indsats fra deres side, og derfor skal rengøringen også helst være af højeste klasse. Alt andet ville være en skam, så Renomé sætter altid en ære i at tilbyde den bedst mulige service inden for håndværkerrengøring.

Efter håndværkerrengøringen kan det være, at du ønsker en mere generel rengøringsservice, og det tilbyder vi faktisk også. Læs blandt andet mere om privatrengøring og erhvervsrengøring. Til tider er det nemlig oplagt med et samarbejde, der varer ved.

Ring eller skriv for mere info

Hvis du har brug for professionel håndværkerrengøring, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan enten ske via kontaktformularen her på hjemmesiden, eller med et telefonopkald til 70 22 19 70. Første samtale er naturligvis helt uforpligtende, så det er en rigtig god mulighed for at høre mere om vores service. Vi kan udveksle nogle idéer sammen og derefter se, om interessen fortsat er til stede.

RENOMÉ KAN OGSÅ HJÆLPE MED:

Vores ansatte er uddannet til at lave mad og servicere. Så I kan altid være sikre på at få det bedste af det bedste, det eneste I skal tænke på, er blot at tage stilling til hvad I ønsker at spise, så klarer vi resten.

Uanset hvem du er, kan du benytte dig af vores rengøringsservice. Det er underordnet om du bor i hus, lejlighed, eller et privatkontor, der skal holdes rent.

Vinduerne afspejler virksomhedens ansigt udadtil, så her er det rart med rene vinduer. Vi kan klare opgaven uanset vinduestørrelser.

BLIV RINGET OP FOR EN SAMTALE OG TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak