KANTINEDRIFT

Kantineservice

De fleste virksomheder ved at der er sammenhæng mellem god personalepleje og det personalet efterfølgende yder. Det betyder meget for en virksomhed at man har glade og tilfredse medarbejder. Det måles både i form af færre sygedage og større effektivitet for blot at nævne to eksempler.

En af de personalegode medarbejder vægter højt er at der er frokost på arbejdspladsen. Det at medarbejderne ikke skal have den sædvanlige kedelige madpakke med hjemmefra, men kan få en sund og velsmagende frokost på arbejdspladsen betyder rigtigt meget.

Fordelen ved kantineservice er også at der til møder er god mad, kaffe, kage m.m. Og det uden at de ansatte selv skal bruge tid på at lave eller hente maden ude i byen. Vi mener man skal lave det man er god til. Vores ansatte er uddannet til at lave mad og servicere. Så I kan altid være sikre på at få det bedste af det bedste, det eneste I skal tænke på, er blot at tage stilling til hvad I ønsker at spise, så klarer vi resten.

Har jeres virksomhed ikke mulighed for at stille de faciliteter til rådighed der er behov for, hvis I skal have en kantine på arbejdspladsen, udelukker det naturligvis ikke jeres mulighed for at tilbyde frokost til de ansatte eller til jeres møder. Så leverer vi gerne frokosten hos jer.

OBS: Hør samtidig om vores fordelagtige priser ved tilkøb af erhvervsrengøring.

En bedre kantineserviceløsning

Hos Renomé kigger vi meget på selve servicen, når der ydes kantineservice i virksomheden. Service er en vigtig ting, og det er meget vigtig at den bliver ydet af motiverede medarbejdere, der yder denne service med stolthed og motivation.. Motiverede medarbejdere, der samtidig er professionelle og dygtige. Netop disse nøgleord er gennemgående for Renomés services, og selvfølgelig også for vores kantineservice.

Kontakt os hvis I er interesserede i at høre mere om vores kantineservice. Vi står naturligvis klar til at planlægge en løsning der passer lige præcis til jeres virksomhed og behov.

Kontakt os for en uforpligtende snak

RENOMÉ KAN OGSÅ HJÆLPE MED:

Vores ansatte er uddannet til at lave mad og servicere. Så I kan altid være sikre på at få det bedste af det bedste, det eneste I skal tænke på, er blot at tage stilling til hvad I ønsker at spise, så klarer vi resten.

Uanset hvem du er, kan du benytte dig af vores rengøringsservice. Det er underordnet om du bor i hus, lejlighed, eller et privatkontor, der skal holdes rent.

Vinduerne afspejler virksomhedens ansigt udadtil, så her er det rart med rene vinduer. Vi kan klare opgaven uanset vinduestørrelser.

BLIV RINGET OP FOR EN SAMTALE OG TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak