MÅTTESERVICE

Måtteservice

Førstehåndsindtrykket af Jeres virksomhed får kunden allerede når de kommer hos jer.
Her er det vigtig at indgangspartiet præsenterer sig så ren og indbydende som overhovedet muligt. Rene måtter i indgangspartiet vil desuden spare Jer for ekstra rengøring, specielt i vinterhalvåret og så skåner de naturligvis også gulvene.

De rigtige måtter til jeres virksomhed vælges efter jeres ønsker men bestemt også de behov der er. En måtte er ikke “bare” en måtte. Derfor er det vigtigt at se på hvilke virksomhed I har. Det er klart at måtter der ligger i indgangspartiet ved en kontorbygning ikke har samme behov for stor sugeevne, som f. eks. de måtter der ligger i en pølsevogn.

Når I bestiller måtteservice fra Renomé kan I altid være sikker på I får de helt rigtige til jeres behov. Renomé har mere end 20 års erfaring inden for branchen, så vi ved hvad vi taler om.

Måtteservice med Renomé

Hos Renomé går vi meget op i professionalisme, motivation, kvalitet og ikke mindst ordentlig udført arbejde. Og det er præcis det der kommer vores kunder til gode. Kunden skal ikke tænke på anden, end blot at bestille denne service hos os, så sørger vi for at vælge de måtter der dækker jeres præcise behov.

Professionel og motiveret måtteservice

Gennemgående er Renomé meget opmærksomme på vore medarbejdere, der til hver en tid skal være motiverede og professionelle. Det er nemlig ud fra selve medarbejderen, at arbejdet og vores service kommer til udtryk.

Da vore medarbejdere er motiverede, opmærksomme, professionelle og samtidig kvalitetsbevidste, så får man dermed en professionel og motiveret måtteservice. Det er nemlig denne måtteservice, der i sidste ende vil give jeres virksomhed et positivt image, og få den til at være indbydende og attraktiv på en kontinuerlig basis.

Kontakt os allerede nu gennem vores kontaktsession, og hør mere om vores professionelle måtteservice.

OBS: Skal vi også klare erhvervsrengøringen?

Kontakt os for en uforpligtende snak

RENOMÉ KAN OGSÅ HJÆLPE MED:

Vores ansatte er uddannet til at lave mad og servicere. Så I kan altid være sikre på at få det bedste af det bedste, det eneste I skal tænke på, er blot at tage stilling til hvad I ønsker at spise, så klarer vi resten.

Uanset hvem du er, kan du benytte dig af vores rengøringsservice. Det er underordnet om du bor i hus, lejlighed, eller et privatkontor, der skal holdes rent.

Vinduerne afspejler virksomhedens ansigt udadtil, så her er det rart med rene vinduer. Vi kan klare opgaven uanset vinduestørrelser.

BLIV RINGET OP FOR EN SAMTALE OG TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak