ERHVERVSRENGØRING

Erhvervsrengøring til Fredericia, Kolding og hele Trekantsområdet.

Vi holder til i Fredericia, og derfor er det også vores midtpunkt. Men vi kommer gerne lidt rundt, og vi har for eksempel flere kunder i Kolding, Trekantområdet og på Fyn. Det dækker faktisk over et ret væsentligt befolkningstal, og derfor er der også en vis efterspørgsel efter en god rengøringsservice i området.

Generel rengøring er det, som vi primært er kendt for: Det kan både foregå i erhvervssammenhæng og i private boliger. For virksomheder er det relevant, da hænderne sikkert allerede er optagede med det daglige arbejde. For private kunder er det også ofte travlhed, der er grunden til, at man ønsker assistance: Men det kan naturligvis også dreje sig om et behov for særlig grundig rengøring, og det er vi gode til.

Vi benytter os af de bedste remedier, og vi tilbyder faktisk flere forskellige former for rengøring. Måske har du brug for en ordentlig hovedrengøring, hvor vi virkelig tager fat på det hele. Det kan også være, at du bare har behov for en balanceret vedligeholdende rengøring, hvor vi kommer jævnligt kommer forbi og tager os af det generelle. Men det er alt sammen noget, som vi kan tage en snak om, når du henvender dig. Renomé forsøger altid at tilrettelægge rengøringen således, at den lever op til kundens behov.

Du kan derfor være sikker på, at vi går ind til rengøringen med en konkret plan. Vores kompetente medarbejdere kan hurtigt se situationen an for at finde ud af, hvad der særligt skal fokuseres på. Det resulterer i en plan som derefter følges nøje. Og til sidst skulle du gerne stå med en bolig, der er så ren, som den overhovedet kan være.

Kontakt os for en uforpligtende snak

RENOMÉ KAN OGSÅ HJÆLPE MED:

Vores ansatte er uddannet til at lave mad og servicere. Så I kan altid være sikre på at få det bedste af det bedste, det eneste I skal tænke på, er blot at tage stilling til hvad I ønsker at spise, så klarer vi resten.

Uanset hvem du er, kan du benytte dig af vores rengøringsservice. Det er underordnet om du bor i hus, lejlighed, eller et privatkontor, der skal holdes rent.

Vinduerne afspejler virksomhedens ansigt udadtil, så her er det rart med rene vinduer. Vi kan klare opgaven uanset vinduestørrelser.

BLIV RINGET OP FOR EN SAMTALE OG TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak